07 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara4°C

BOZCAMAHMUT-TOLSPOR KARŞISINDA FARKLI KAZANDI

Bozcamahmut-Tolspor karşısında farklı kazandı

Bozcamahmut-Tolspor karşısında farklı kazandı

28 Şubat 2015 Cumartesi 13:03

Bozcamahmutspor, Tolspor’u İzzettinTürker (2),Yüksel Türker, Hacı Ahmet Dağlı, Mehmet Bozdağ, Bekir Türker, RecepTerlemez attığı gollerle 7-1 yendi.

Maçla ilgili ayrıntılar…

Eskil semt stadında Bozcamahmut iletol spor karşı karşıya geldi. Centilmenlik içeresinde geçen maçta Bozcamahmutsporİzzettin ile 1-0 öne geçti.  Tol spor durumu1-1 getirdi. Bu dakikadan sonra atakları sıklaştıran Bozcamahmut spor Yüksel Türkerile durumu 2-1 taşıdı. Bu dakikalarda 2 takımda dengeli futbolu tercih etti. Anigelişen bir atakla Bozcamahmutspor Recep terlemez ile durumu 3-1 taşıdı. Bu dakikadansonra Tol spor çözüldü. Hemen akabinde Bozcamahmut durumu Bekir Türker ile 4-1taşıdı. İlk yarı bu skor ile tamamlandı.

Bozcamahmutspor ikinci yarıya daçok hızlı başladı. Yılların eskitemediği futbolcusu Hacı Ahmet dağlı ile durumu5-1 yaptı. Bozcamahmut’ta ataklar kesilmedi. Bozcamahmutspor Yıldız futbolcusuİzzettin Türker ile durumu 6-1 yaptı. Bozcamahmutspor ’da perdeyi kapatan golMehmet Bozdağ’dan geldi. Durum 7-1 oldu. Bu golle Maç Bozcamahmutspor 7-1 üstünlüğüile tamamladı.

Bozcamahmut spor bu sonuçlaturnuvaya hazır olduğunu gösterdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.