30 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C

BAŞKAN HANÇERLİ KADİR GECESİNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli Kadir Gecesi münasebetiyle vatandaşlarla biraya geldi, teravih namazı sonrası cami cemaatine kandil simidi ikram etti.

Başkan Hançerli Kadir Gecesinde Vatandaşlarla Bir araya Geldi

14 Temmuz 2015 Salı 11:36

Ramazan-ı Şerif’in son günlerine gelindiğini ve Bin geceden daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin Karatay’a, Konya’ya ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dileyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; Kandil gecelerine özgü eski geleneklerin yaşatılması konusunda duyarlılık gösterdiklerinin altını çizdi. Karatay Belediyesi olarak Kadir gecesi dolayısıyla ilçe genelinde Şerafettin Camii, Şems Camii, Aziziye Camii, Kadı İzzettin Camii ve Tolluoğlu Camii gibi muhtelif camilerde teravih namazı sonrası cemaate kandil simidi ikramında bulunulduğunu kaydetti. Bir taraftan Karatay Kent Konseyi Kadın Meclisinin, diğer taraftan Belediye meclis üyeleri ve belediye personelinin cami cemaatine kandil simidi dağıttığını dile getiren Hançerli, manevi değerlere sahip çıkarak eski geleneklerin yaşatılması konusunda gelecek nesillere kandil gecelerinin önemini benimsettiklerini ifade etti.

Ramazan ayı süresince bir taraftan denetim faaliyetleri, bir taraftan da Karataylının Ramazan Bayramı’na daha rahat girmelerini sağlamak maksadıyla bir dizi çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Hançerli, özellikle Arefe günü temizlik ekiplerinin Bayram sabahına kadar çalışarak hemşerilerimizin rahat bir şekilde bayrama girmelerinin sağlanacağını vurguladı.

IMG_6580.JPG görüntüleniyor

IMG_7139.JPG görüntüleniyor

IMG_7139.JPG görüntüleniyor

IMG_7144.JPG görüntüleniyor

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.