02 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

AVRUPA’NIN “KAHRAMAN HEMŞİRESİ” BİR TÜRK SEÇİLDİ!

Amerika ve Avustralya’da 2013 yılında başlatılan Uluslar arasıHemşirelik Hizmet Ödülleri Avrupa Ameliyathane Hemşireler Birliği (EORNA) tarafındanAnsell işbirliği ile bu yıl Avrupa’da da başlatıldı.

Avrupa’nın “Kahraman Hemşiresi” bir Türk seçildi!

29 Haziran 2015 Pazartesi 21:07

Avrupa ve Türkiye için bir ilk olan “Avrupa’nın Kahraman Hemşiresi” (HERO) ödülü adayları arasında, ilk defa Türkiye’den Hemşire İlknur Yayla da yer aldı. Yapılan oylama sonucunda;  Acıbadem Kozyatağı Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü ve Acıbadem Sağlık Grubu Ameliyathaneler ve Merkezi Sterilizasyon Üniteleri Koordinatörü olarak görev yapan İlknur Yayla, HERO ödülünü kazandı.

28 Avrupa ülkesinden 58 HERO adayının olduğu seçimler için 110 ülkeden oy kullanıldı ve 140 bin oydan yaklaşık 102 bininiİlknur Yayla aldı ve“Avrupa’nın Kahraman Hemşiresi” unvanına sahip oldu. Avrupa HERO Ödülünü kazanan 29 yıllık hemşire İlknur Yayla, Acıbadem Kozyatağı Hastanesi’nde düzenlenecek olan ve Acıbadem Sağlık Grubu yöneticilerinin, EORNA ile ANCELL temsilcilerinin de katılacağı törende “Avrupa Hemşirelik Hizmet” ödülü ile onurlandırılacak. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.