12 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara13°C

AHİKA, 10. KALKINMA KURULU TOPLANTISI 3 EYLÜL’DE KIRIKKALE’DE YAPILACAK‏

AHİKA, 10. Kalkınma Kurulu Toplantısı 3 Eylül’de Kırıkkale’de Yapılacak‏

AHİKA, 10. Kalkınma Kurulu Toplantısı 3 Eylül’de Kırıkkale’de Yapılacak‏

01 Eylül 2014 Pazartesi 17:03


Ahiler Kalkınma Ajansı’nın, Yönetim Kurulu ve GenelSekreterlikle birlikte organlarından biri olan ve üyeleri Ajans’ın sorumlulukbölgesindeki Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinde görevyapan kamu kurumu yöneticileri, akademisyenler, işadamları, sivil toplumkuruluşları gibi yerel aktörlerden oluşan Kalkınma Kurulu 3 Eylül 2014tarihinde Kırıkkale MKE Sosyal Tesisleri’nde toplanacak.

 

Kuruluşundan bu yana Kalkınma Kurulu’nu sırasıylaNevşehir, Kozaklı, Niğde, Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Niğde veAksaray olmak üzere 9 kez bir araya getiren Ahiler Kalkınma Ajansı, 10. toplantıyıKırıkkale’de gerçekleştirecek.

 

Bölgenin sorunlarına ve çözüm önerilerine, tanıtımına,potansiyeline ve önceliklerine yönelik olarak Yönetim Kuruluna tavsiyelerdebulunmak üzere yılda iki kez toplanan Kalkınma Kurulu, bölgesel gelişmehedeflerine yönelik olarak bölgedeki kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör,sivil toplum kuruluşları, üniversiteler ve yerel yönetimler arasındaişbirliğini geliştirmek ve Ajansı yönlendirmek üzere üst düzey temsilcilerin bulunduğu100 üyeden meydana geliyor.

 

Açılış konuşmaları ile başlayacak olan 10. KalkınmaKurulu Toplantısı Ahiler Kalkınma Ajansı’nın 2014 yılı çalışmalarının sunumuyladevam edecek. Toplantı, Ajans Destek Programlarının görüşülmesi ile devamedecek. Toplantının öğleden sonraki bölümü ise Kırıkkale Silah Müzesi ziyaretiile sona erecek.

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.