• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

Başkan Akyürek “Aksaray bizim kardeş şehrimiz”

Başkan Akyürek “Aksaray bizim kardeş şehrimiz”
Başkan Akyürek “Aksaray bizim kardeş şehrimiz”

BAŞKAN AKYÜREK “AKSARAY BELEDİYE BAŞKANIMIZ SON DERECE GAYRETLİ,BAŞARILI, GENÇ VE İNSAN İLİŞKİLERİ GÜÇLÜ BİR BELEDİYE BAŞKANI.

             BAŞKANIN AKSARAY’A ÖNEMLİ HİZMETLER YAPMAYABAŞLADIĞINI GÖRDÜM. ÇOK ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.”


 

---BelediyeBaşkanı Haluk Şahin Yazgı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’eüzerinde belediye logosu olan ve ‘Salihler Şehri Aksaray’ ibaresi yer alanplaket ve kalem hediye etti.

 
 

Konya Büyükşehir Belediye BaşkanıTahir Akyürek, Daire Başkanları ve  GenelMüdürlerden  oluşan ekibi ile birlikteAksaray’a gelerek, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamındaziyaret etti.

Aksaray Belediyesi’ni ziyaretindeBaşkan Haluk Şahin Yazgı ve ekibi tarafından karşılanan Konya Büyükşehir BelediyeBaşkanı Akyürek, Başkan Yazgı ile karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Akyürek, Aksaray’ı ziyaretisırasında yaptığı açıklamada Konya ve Aksaray’ın kardeş şehir olduklarını ifadeederek

“Aksaray’da Belediye Başkanımızıziyaret ettik. Aksaray bizim kardeş şehrimiz. Aynı kültürün, aynı coğrafyanın,aynı bölgenin şehirleriyiz. Belediye Başkanımız son derece gayretli, başarılı,genç ve insan ilişkileri güçlü bir belediye başkanı. Çok önemli başarılara imzaatacağınız düşünüyorum. Aksaray’a önemli hizmetler yapmaya başladığını gördüm.Bundan sonrada yine aynı şekilde çok güzel hizmetler imza atacağınıdüşünüyorum.” Dedi  

Başkan Akyürek, Aksaray’ın Manevideğerlere de sahip çıkan çok önemli bir il konumunda olduğunu da belirterekşunları söyledi:

“Somuncu Baba, Mevlana, SeyitBurhanettin, Emir Sultan hep bunlar bizim coğrafyamızın, kültürümüzün,tarihimizin çok önemli figürleridir. Yeni nesile bunları hatırlatmak tanıtmak,Onların ahlakı ile ahlaklanmalarını sağlamak gerekiyor.

Somuncu Baba türbesini vekülliyeyi ziyaret ettik. Burada da güzel hizmetler yapılmış emeği geçenarkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Aksaray aynı zamanda bu manaya da hizmeteden önemli bir konumda. Ben belediye başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına bizegösterdikleri misafirperverlik nedeniyle teşekkür ediyorum”

 

Aksaray Belediye Başkanı HalukŞahin Yazgı ise yaptığı açıklamada Konya Büyükşehir Belediye Başkanı TahirAkyürek ve beraberindeki ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek,

 

 “Sayın Konya Büyükşehir Belediye BaşkanımızSayın Tahir Akyürek ağabeyimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. SayınBaşkanımızın da ifade ettiği gibi Konya ve Aksaray kardeş şehirdir. Çünkü aynıcoğrafyanın, aynı toprağın ve kültürün insanlarıyız. Tahir Akyürek Başkanımızçok tecrübeli bir başkandır. Bizlerde kardeş şehrin yeni belediye başkanıolarak Sayın Başkanımızın tecrübelerinden faydalanacağız. İnşallah yapacağımızhizmetlerle Aksaray’ımız da Konya gibi güzel ve modern bir şehir yapmanın gayretindeolacağız” Dedi.

 

Yapılan görüşmelerin ardındanBelediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’eüzerinde belediye logosu olan ve ‘Salihler Şehri Aksaray’ ibaresi yer alanplaket ve kalem hediye etti.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00