• BIST 9467.05
  • Altın 2495.93
  • Dolar 32.5946
  • Euro 34.8018
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Fener Kupada da lider!

Fener Kupada da lider!
Fener Kupada da lider!
M.S.Son düdük çaldı ve karşılaşma sona erdi.

90' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada kaleci Mert çıkıp topun sahibi oldu.

90' Altınordu sol kanattan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada tam bir karambol yaşandı ve ardından savunma topu kornere gönderdi.

90' Bu arada Berkay Samancı ve Hasan Ali Kaldırım arasında yaşanan gerginliğin ardından iki oyuncu da sarı kart gördü.

90' Mücadelenin sonuna 3 dakika ilave edildi.

89' Altınordu, rakip yarı alanın ortalarından serbest vuruş kullandı. Berkay'ın ortasında savunma topu karşıladı.

88' Altınordu gole çok yaklaştı ama ceza alanı içindeki Fatih'e indirilen topta ofsayt bayrağı kalktı.

87' Mücadelenin son bölümünde tempo biraz düşmeye başladı. Fenerbahçe, karşılaşmadan 3 puanla ayrılırsa grupta liderliğe yükselecek.

85' İzmir Atatürk Stadı'nda yer alan Fenerbahçe taraftarları takımlarına yoğun bir destek veriyor.

84' Altınordu takımında Arif Morkaya'nın yerine Fatih Aktay oyunda.

83' Fenerbahçe 3. gole çok yaklaştı. Sağ kanattan son çizgiye inen Melih'in içeriye çevirdiği topta Alper topu kontrol etti ama karşı karşıya vuruşunda Tolgahan topu çelmeyi başardı.

82' Fenerbahçe'de Emmanuel Emenike'nin yerine Pierre Webo oyunda.

81' Sarı lacivertliler ikinci golün ardından daha kontrollü oyun oynamaya başladı.

80' Emre'nin yerine oyuna giren Alper, özellikle sol kanattan tüm ataklara yön vermeye çalıştı ve takımının attığı 2. golünde çok büyük katkı sağladı.

79' Alper, sol kanatta tam 3 rakibinden harika sıyrılıp ceza alanına girdi ve kale sahasına topu çevirdi ama Yusuf'un ters vuruşunda top ağlara gitti.

79'GOL! Yusuf Abdioğlu (kendi kalesine)

77' Topla oynama oranlarında Fenerbahçe'nin %65'e %35 üstünlüğü bulunuyor.

76' Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Caner, Kerim'in müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

75' Sol kanattan gelişen Altınordu atağında Berkay'ın ceza alanına ortasında Mertan topa yükseldi ama savunma topu karşıladı.

74' Altınordu takımında Taha Balcı'nın yerine Göksu Türkdoğan oyunda.

73' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Caner'in ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

72' Fenerbahçe karşı atağında ceza alanı içindeki Emenike'ye gönderilen uzun topta savunma topu kornere gönderdi.

71' Kullanılan serbest vuruşta Taha'nın doğrudan kaleye gönderdiği top baraja takıldı.

70' Gelişen Altınordu atağında Serkan, ceza alanına yakın bir noktada rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

69' Fenerbahçe gole çok yaklaştı ama savunma arkasına iyi kaçıp atılan pasta kaleciyle karşı karşıya kalan Emenike için ofsayt bayrağı kalktı.

68' Sarı lacivertlilerde Diego'nun yerine Caner Erkin oyunda.

67' Fenerbahçe'de Diego bir sakatlık geçirdi ve oyuna devam edemeyecek.

66' Altınordu, rakip yarı alandan sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Gökhan'ın ceza alanına ortasında kaleci Mert çıkıp topun kontrolünü sağladı.

65' Altınordu karşı atağında ceza alanı dışında topla buluşan Serkan'ın uzak mesafeden kaleye şutunda top farklı şekilde dışarıya gitti.

64' Gelişen Fenerbahçe atağında Diego'nun uzak mesafeden kaleye şutunda top kaleci Tolgahan'da kaldı.

63' Geride kalan bölümde Altınordu 84 ve Fenerbahçe ise 199 kez isabetli pas yaptı.

62' Bir başka Altınordu atağında ceza alanı sol çaprazına uzun gönderilen pasta topu kontrol eden Taha'nın Mertan'a yükselttiği topu savunma karşıladı.

60' Altınordu'da Cengiz Ünder'in yerine Mertan Caner Öztürk oyunda.

59' Bu kez gelişen Altınordu atağında ceza alanı içi sol çaprazında topla buluşan Erdoğan'ın dar açıdan vuruşunda top yandan dışarıya gitti.

58' Fenerbahçe'nin baskılı oyunu devam ediyor. Özellikle Alper iyi bir performans göster

57' Aynı kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından gelişen atakta ceza alanı ön bölümünde topu alan Diego'nun ceza alanına sarkan Mehmet Topuz'a pasında Mehmet'in dar açıdan şutunda top üstten dışarıya gitti.

56' Fenerbahçe Alper ile sol kanadı çok etkili kullanmaya başladı. Alper tam ceza alanına girmek üzereyken savunma topu kornere gönderdi.

55' Sarı lacivertliler, sol kanattan ceza alanına ve son çizgiye oldukça yakın bir noktadan serbest vuruş kullandı. Diego'nun yerden ortasında Kadlec, topa vurmak için hareketlendi ama topu ıskaladı.

54' Altınordu organize geldi. Sol kanattan ceza alanına yapılan ortada Taha'nın indirdiği topa Serkan ceza yayında sert vurdu ama top Mert'te kaldı.

53' Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Hasan Ali'nin ceza alanına koşu yapan Alper'e aşırtma pasında Alper topu oyun alanı içinde tutamadı.

52' Sarı lacivertliler, rakip ceza alanına yakın bir noktadan sol kanattan serbest vuruş kullandı. Diego'nun ceza alanına ortasında kaleci Tolgahan çıkıp topun sahibi oldu.

51' Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Diego'nun ceza alanına ortasında top oyun alanını terk etti.

50' Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz, son çizgiye kadar indi ama orta yapmak isterken rakibi araya girdi ve top kornere çıktı.

49' Sol kanattan gelişen Altınordu atağında Gökhan son çizgi yakınlarından ceza alanına ortasını yaptı ama savunma topu karşıladı.

48' Bu kez hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Alper, rakibinden sıyrılıp ceza alanına girmek üzereyken yerde kaldı ve serbest vuruş bekledi ama oyun devam etti.

47' Etkili gelişen Altınordu atağında Cengiz, rakiplerinden çok şık sıyrılıp ceza alanına ara pasını attı ama Berkay için ofsayt bayrağı kalktı.

46' Mücadelenin ikinci yarısı Fenerbahçeli oyuncuların vuruşuyla başladı.

D.A Altınordu - Fenerbahçe mücadelesinin ilk yarısı 1-1 sona erdi.

45' GOL! Taha BALCI 

45' Mücadelenin ilk yarısına 2 dakika ilave edildi.

44' Bu arada Fenerbahçe'de Emre oyuna devam edemeyecek. Emre'nin yerine Alper Potuk oyunda.

42' Bu arada Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu bir adale problemi yaşadı ve tedavisi için oyun alanının dışına çıktı.

41' Orta alanda topla buluşan Emenike, pas hatası yapınca topu alan Taha, topu sürüp sol çaprazdan ceza alanına koşu yapan Serkan'a pasını attı. Serkan, kaleci Mert'i geçip dar açıdan kaleye vuruşunu yaptı ama Bekir topu uzaklaştırdı.

40' Fenerbahçe, bu karşılaşmadan 3 puanla ayrıldığı takdirde grup liderliğine yükselecek.

39' Sağ kanattan gelişen Altınordu atağında Kerim'in ceza alanına kavisli ortasında top herkesi aştı ve oyun alanını terk etti.

38' Bu arada Altınordu yarı alanındaki köşe bayraklarından birinde problem yaşandı ve şu anda o problem giderilmeye çalışılıyor.

37' Geride kalan bölümde topla oynama oranlarında Fenerbahçe'nin %66'ya %34 üstünlüğü bulunuyor.

36' Kullanılan serbest vuruşta Emre'nin ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

35' Bu kez sol kanattan çok hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Uygar, Yusuf'tan sıyrılıp ceza alanına hareketlenmek isterken Yusuf'un sert müdahalesiyle yerde kaldı ve Yusuf da sarı kart gördü.

34' Bir başka Fenerbahçe atağında sağ kanattan son çizgiye kadar inen Emenike'nin ceza alanına ortasında Uygar topu kontrol edip pasını Diego'ya verdi ama Diego'nun pasında araya savunma girdi.

33' Gelişen Fenerbahçe atağında sağ kanattan rakip savunma arkasına çok iyi sarkan Mehmet Topuz'a atılan pasta Mehmet topu kontrol edip karşı karşıya pozisyonda sağ ayağının dışıyla yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi.

33' GOL! Mehmet Topuz

32' Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Emre, Berkay'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

31' Fenerbahçeli oyuncular oyunun son bölümünde rakip ceza alanı çevresinde baskı kurmaya başladı ama Altınordu savunması bu dakikaya kadar geçit vermedi.

30' Bu kez sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Hasan Ali'nin ceza alanına ortasında Melih'in etkisiz kafa vuruşunda top yandan dışarıya gitti.

29' Etkili gelişen Fenerbahçe atağında Melih, sağ kanattan ceza alanına girip kale sahasına yerden ortasını yaptı ama savunmada Sinan topu karşıladı.

28' Sarı lacivertli oyuncular bu bölümde orta alanda pas yapıyor.

27' Altınordu gole çok yaklaştı. Erdoğan, sol çaprazdan ceza alanına girip dar açıdan vuruşunu yaptı ama Mert gole izin vermedi.

26' Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı.

25' Bu kez gelişen Altınordu atağında rakip ceza alanına yakın bir noktada sol kanatta Cengiz yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

24' Sağ kanattan etkili gelişen Fenerbahçe atağında Emenike'nin ceza alanına yerden ortasında topu alan Diego, sol çaprazdaki Uygar'a pasını verdi. Uygar'ın vuruşunda top Tolgahan'da kaldı.

23' Fenerbahçe yarı alanının ilk metrelerinde Emenike, rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

22' Bu arada Fenerbahçe'de Bekir İrtegün bir sakatlık geçirdi ve şu anda tedavisi yapılıyor.

21'  Kullanılan serbest vuruşta Diego'nun ceza alanına ortasında kaleci Tolgahan topu çok kolay bir şekilde kontrol etti.

20' Faulü yapan Gökhan Yılmaz sarı kart gördü.

19' Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Mehmet Topal, rakip ceza alanına yakın bir noktadan ön bölümde rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

17' Bir başka Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz, sağ kanattan son çizgiye kadar inip etkili bir orta yaptı ama Uygar'ın zor pozisyonda yaptığı kafa vuruşunda kaleci Tolgahan topun kontrolünü sağladı.

16' Tempo yükselmeye başladı. Bu kez Mehmet Topal'ın uzak mesafeden sert ve etkili şutunda kaleci Tolgahan topu iki hamlede kontrol etti.

15' Bu kez Altınordu takımı gole çok yaklaştı. Sol kanattan gelişen atakta ceza alanına yapılan ortada Taha'nın kısa mesafeden vuruşunda kaleci Mert gole izin vermedi.

14' Geride kalan bölümde oyunun temposu henüz yükselebilmiş değil. Topla daha fazla oynayan taraf Fenerbahçe.

13' Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Mehmet Topuz'un ceza alanına ortasında topu kontrol eden Emenike'nin sert vuruşunda top üstten az farkla dışarıya gitti.

12' Bu kez gelişen Altınordu atağında sağ kanatta topla buluşan Cengiz'in ceza alanına ortasında Taha'nın göğsünden seken topu kaleci Mert kontrol etti.

11' Yine sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Melih'in ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

10' Altınordu yarı alanında gerçekleşen mücadelede Erdoğan, Emre'nin darbesiyle bir sakatlık yaşadı ama oyuna devam edebilecek.

9' Sağ kanattan hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz, hızla son çizgiye kadar hareketlendi ama topu ayağından açınca top oyun alanını terk etti.

8' Paslaşılarak kullanılan serbest vuruşun ardından sol kanatta son çizgi yakınlarında topla buluşan Diego'nun ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

7' Altınordu yarı alanının ilk metrelerinde topla buluşan Mehmet Topal, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

6' Gelişen Altınordu atağında Arif'in uzak mesafeden kaleye vuruşunda top yandan farklı şekilde dışarıya gitti.

5' İzmir Atatürk Stadı'nda Fenerbahçe'ye oldukça fazla sayıda taraftarı maçın başlama düdüğüyle birlikte desteğini sürdürüyor.

4' Diego'nun pasında orta yuvarlak içinde topla buluşan Emre, tam 3 rakibinin arasında sıyrılıp sol kanattan ceza alanına koşu yapan Emenike'ye ara pasını attı ama Emenike için ofsayt bayrağı kalktı.

3' Kullanılan serbest vuruşta Serkan'ın ceza alanına ortasında savunmada Bekir topu uzaklaştırdı.

2' Sol kanattan gelişen Altınordu atağında Erdoğan, ceza alanına doğru çapraz bir koşu yaptı ama Emre'nin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

1' Mücadele Altınordulu oyuncuların vuruşuyla başladı...

M.Ö.İzmir Atatürk Stadı'nda İstiklal Marşı'mız...

M.Ö.İki takım oyuncuları mücadeleyi yönetecek hakemler eşliğinde sahaya çıkıyor.

M.Ö.Altınordu - Fenerbahçe maçı 30 Aralık Salı günü hakem Volkan Bayarslan tarafından kötü hava ve saha şartları nedeniyle ertelenmişti.

M.Ö.Altınordu takımı karşılaşmaya; Tolgahan, Sinan, Yusuf, Kerim, Gökhan, Berkay, Arif, Serkan, Cengiz, Erdoğan ve Taha ilk 11'iyle başlayacak.

M.Ö. Ev sahibi ekip Altınordu'nun da karşılaşmaya başlayacağı ilk 11'i belli oldu.

M.Ö.Sarı lacivertliler karşılaşmaya; Mert, Hasan Ali, Kadlec, Bekir, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Uygar, Emre, Diego, Melih ve Emenike ilk 11'iyle başlayacak.

M.Ö. Fenerbahçe'nin karşılaşmaya başlayacağı ilk 11'i belli oldu.

M.Ö.Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada Altınordu ile Fenerbahçe arasında oynanacak mücadelenin 20 Ocak Salı akşamı saat 20:30'da başlayacağı duyuruldu.

 M.Ö.Maçın başlamasına yaklaşık 1 saat kala saha zeminine çıkan maçın hakemi Volkan Bayarslan, sahayı kontol etti ve ardından maçın ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

 M.Ö.Altınordu - Fenerbahçe mücadelesi olumsuz hava ve saha koşulları sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.

 M.Ö.İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak olan bu mücadelenin canlı anlatımında sizlerle birlikte olacağız.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00