• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Fenerbahçe Emre ile zirvede

Fenerbahçe Emre ile zirvede
Fenerbahçe Emre ile zirvede

Maça beklenilenin aksine Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor daha etkin başladı. İlk 15 dakika 'pas' yapıp oyunu rakip alana yıkan ev sahibi ekip final paslarında yetersizdi. Sarı-Lacivertliler ise ilk 15 dakikadan sonra oyunu karşı alana yıktı. Ancak Fenerbahçe de tıpkı K.Erciyesspor gibi final paslarında yetersizdi. Fenerbahçeli taraftarı heyecanlandıran 2 pozisyon vardı 45 dakika boyunca. Önce Kuyt sonra Alves'in vuruşlarında kaleci Gökhan başarılıydı. Sow, Emenike ve Kuyt da sanki ilk kez yan yana oynuyormuş gibi bir havaları vardı Kadir Has Stadı'nda...


İkinci yarının ilk 15 dakikası da soğuk, sönük ve donuk bir futbol vardı Fenerbahçe adına.. 67. dakikada Emenike-Alper değişikliği Sarı-Lacivertlileri biraz heyecanlandırdı. Bu dakikalarda Mehmet Topal ile gole çok yaklaşsa da yine kaleci Gökhan'ı geçemediler. 78. dakikada ise Alper'in ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Meireles topu auta gönderdi.

85. dakikada kazanılan penaltıda topun başına geçen Emre Belözoğlu Fenerbahçe'ye altın değerinde 3 puan kazandırdı. Fenerbahçe bu sonuçla galibiyet serisini 3 maça çıkarttı. 

K.ERCİYESSPOR 0 - 1  FENERBAHÇE

STAD: Kayseri Kadir Has 

HAKEM: Hüseyin Göçek

SAİ KAYSERİ ERCİYESSPOR: Gökhan, Mehmet (Dk. 87 Barış Memiş), Anıl, Caner, Emre, Sylla, Murat, Cenk, Zoua, Necati (Dk.69 Mandjeck) Ateş, Edinho (Dk.81 Vleminckx)

TEKNİK DİREKTÖR: Uğur Tütüneker

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Egemen, Alves, Caner, M.Topal, Meireles (Dk90.Selçuk Şahin) , Emre, Kuyt, Sow (Dk.88 Mehmet Topuz), Emenike (Dk.67 Alper)

TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal

GOLLER: Emre Belözoğlu

SARI KARTLAR: Caner, Murat Yıldırım, Zülküf, İbricic, Anıl  (K.Erciyesspor), Meireles, Emenike  (Fenerbahçe)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00