• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

“Somuncu Baba” çekimleri başladı!

“Somuncu Baba” çekimleri başladı!
“Somuncu Baba” çekimleri başladı!
Furkan Palalı, Altan Gördüm, Altan Akışık, Tuvana Türkay, SinanAlbayrak, Saruhan Hünel ve diğer sürpriz isimlerden oluşan oyuncu kadrosuna sahip olan “Aşkın Sırrı Somuncu Baba”nınyönetmen koltuğunda ise Kürşat kızbaz oturuyor.

 Tük tasavvuf ve ilmîhayatında müstesna bir yere sahip olan Somuncu Babanın hayatı anlatıyor.

Anadolu’nun manevî mimarları, mana köklerimizin sahibi olanveli zatlar arasında yer alan Somuncu Baba olarak maruf Şeyh Hamid-i Velininhayatının anlatıldığı Film için geçtiğimiz Pazartesi günü motor dendi. TamamıAksaray sınırları içeresinde çekilecek Film için ilk mekan olarak tarihiZinciriye Medresesi seçildi. Çekimleri büyük bir titizlik içinde yaptıklarını ifade eden yönetmen KürşatKızbaz,büyük büyük bir şahsiyetin hayatını tam anlamıyla beyaz perdeye aktarmakiçin tüm ekip olarak var gücümüzle ve titizle çalışıyoruz dedi. Kızbaz, herkesiniçine sinecek ve beğeniyle izleyeceği bir film olması için ellerinden gelenbütün gayretti sarf ettiklerini  bazenbir sahnenin çekimi için saatlerini harcadıklarını ifade etti. Kürşat  Kızb az, filmin çekimine karar verilmesindenbu güne kadar yanımızda olan ve her zaman desteğini esirgemeyen sayın belediyebaşkanımız Haluk Şahin Yazgı’ya ve güzel bir yapım olması için emeğini esirgemeyen oyuncularımıza ve ekibimizeteşekkür ederim dedi.

Filmin başrol oyuncusu Furkan Palalı, Somuncu Babanınfelsefesine her zamandan daha fala ihtiyacımızın olduğu şu günlerde böyle güzelbir projede bu ulvi şahsiyetinin hayatını canlandırmak için verilen bu roldendolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Palalı, 'Somuncu Baba Aşkın Sırrı' isimlifilminin çekimleri için Pazar günü Aksaray’a geldi. Filmde;  Furkan Palalı, dönem kostümleriyle kamerakarşısına geçtiği 'Somuncu Baba' karakterinin kendisini heyecanlandırdığınısöyledi. Aralık ayı boyunca Aksaray'da kalacak olan Palalı, dört mevsiminyaşanacağı film için Mart ve Nisan ayında da kamera karşısına geçecek.

Filimde rol alan yılların deneyimli oyuncusu Altan Gördümise,Anadolu’nun manevi mimarlarından Somuncu Babanın hayatının anlatıldığı bugüzel projede bulunmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.Usta oyuncu Gördüm,tümekip olarak büyük bir titizlik ve keyifle çekimleri  sürdürdüklerini  ve aynı duygularla yola devam edecekleriniifade etti.

Tarihi Zinciriye Menderesinde devam eden çekimleri daha sonraAksaray’ın çeşitli mekanlarında devam edecek.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00