• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Eşmekaya Tarım Kredi Müdürlüğüne Ziyaret!

Eşmekaya Tarım Kredi Müdürlüğüne Ziyaret!
Eşmekaya Tarım Kredi Müdürlüğüne Ziyaret!
           Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Ali Namık BOSTANCI, Krediler Daire Başkanı Mehmet BOYDAŞ, Tarım Kredi Kooperatifleri Konya Bölge Birliği Müdürü İsmail EZGİN 'in Eşmekaya Tarım Kredi Müdürlüğüne Ziyaret ederek, Eşmekaya Tarım Kredi Müdürü İbrahim ALTAN’dan Brifing aldı.

esmekaya_tarim_kredi.jpg

            Genel Müdür Ali Namık BOSTANCI  ''Tarım Kredi Kooperatifleri bir buçuk asırdır Türk çiftçisinin hizmetinde olmuştur, bundan sonra da artan hizmetleriyle çiftçinin hizmetinde olmaya devam edecektir’ ‘diyen Genel Müdür Bostancı Yapacağımız her işte ehliyet, liyakat, adalet ve hakkaniyet ölçülerinde davranmaya gayret göstereceğiz. Herkese aynı mesafede olacağız Böylelikle yarınlara daha güvenle ve huzurla bakan bir kuruma sahip olacağımıza yürekten inanıyorum’ ‘dedi. Ayrıca Genel Müdür Bostancı Eşmekaya Tarım Kredi Kooperatif Müdürü İbrahim Altan’ı Başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

            esmekaya_tarim_kredi2.jpg

Eşmekaya Tarım Kredi Müdürü İbrahim ALTAN ise  2012-2013-2014 Yılları içerisinde yöre çiftçimize vermiş olduğumuz emeğin eli nasırlı emektar üreticilerimizin Tarımsal ve Hayvansal işletmelerine Tedarik Pazarlama Lojistik anlamında gayretlerimizin sürdürebilirliği ve hizmetlerin kalıcı ekonomik manada çiftçilerimize kazanç, aş iş olarak katma değer sağlaması bağlamında her türlü yeni fikirlere açık olarak hemşerilerimize desteklerimizin süreceği aşikardır. Bizler insanlarımıza güvenerek yola çıktık üretilen her bir  kilo Buğday, her bir litre sütte katkı sağlayabiliyorsak bizim yorgunluğumuzun hazzını bu yüzü gülen insanlarımızın dualarıyla giderebildiğimize inanmaktayız. Ayrıca Konya Bölge Birliği Müdürümüzün Yöre çiftçilerine inanarak onlara Damızlık Düve, Koyun  tedariği ile diğer emtiaların Kooperatifimize ulaştırılması noktasında desteklerinden dolayı Sayın İsmail EZGİN'e müteşekkir olduğumuzu beyan eder ziyaretlerinden dolayı Kurum amirlerimize teşekkür ederek saygılarımızı sunarız. İfadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00