• BIST 9549.84
  • Altın 2489.904
  • Dolar 32.5042
  • Euro 34.8156
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

68 Gençlik’ten Aydın Kahraman’a mesaj var

68 Gençlik’ten Aydın Kahraman’a mesaj var
68 Gençlik’ten Aydın Kahraman’a mesaj var

 

Aksarayspor’da pazar günüoynanacak Sancaktepe maçı öncesinde en büyük destekçisi olan fanatik tarafgrubu 68 Gençlik  bütünfutbolseverlere  çağrıda bulundu.

 

spor toto 3. ligde  mücadele eden siyah beyazlı temsilcimizAksarayspor’da pazar günü oynanacak Sancaktepe maçı öncesinde en büyükdestekçisi olan fanatik taraf  grubu 68Gençlik  bütün futbolseverlere  çağrıda bulundu.

 Siyah beyazlı temsilcimizin ateşli taraftargrubu  68 Gençlik’in tribünliderleri  Hafta sonu oynanacak olan zorlu Sancaktepe maçına Aksaraysportakımın üzerinde emeği, hakkı olan bütün taraftarları beklediklerinin altınıçizdi. Böyle kötü günlerde  her zamantaraftarların  birlik beraberlikiçerisinde olarak kötü sürecin üstesinden geldikleri hatırlatıldı.

.fanatik taraftarlar zorgünleri geride bırakmak için birlik beraberlik içerisinde olmaları gerektiğiniancak bu süreçte ise  tek farklı konunvurdum duymaz bir teknik heyetin Aksarayspor’un uçuruma sürüklediklerine dikkatçekildi.

Teknik direktör AydınKahraman’a göndermede bulunan fanatik taraftarlar,  taraftarı benimsememesine tepkilerini pazargünü tribünlerden benimsetecekleri yönünde mesaj  verdi.

 Başarısızlığın tek sorumlusu gösterilen teknikpatron Kahraman için bu takıma para vermiş olabileceğini ancak taraftarların  ömürlerini verdiğini  ve takıma zarar kim verirse versin her zamankarşısında olacaklarını belirttiler.

 Taraftarlar Aydın Kahraman’ın futbol bilgisineartık inanmadıklarını, ,kulüp yönetimine verdiği vaadler boşa çıktığını vetakımın uçuruma sürüklendiğini ve artık her şeyin bir yere kadar olduğunu dile getirdiler.

 

Kulüp başkanı Kenan Cumhur’un  teknik heyete güvenerek verdiği sözlerin  hepsini boş olduğunu 9 haftalık süreçtegördüklerini , ve masal dinlemek istemediklerini ve Aksarayspor defterinikapatıp görevi bırakmasını istediler.

Siyah beyazlı fanatiktaraftarlar son olarak ,yüreği Aksarayspor ile çarpan , hava şartları ne olursaolsun bütün taraftarları  tribünlere beklediklerinive takımın taraftar desteğine çok ihtiyacı olduğunu ve kesinlikle Aydın Kahraman’ıtakımın başında görmek istemedikleri yönünde de kulüp yönetimine ince bir mesajverdiler.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00