• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Hakan, silah olayıyla ilgili konuştu!

Hakan, silah olayıyla ilgili konuştu!
Hakan, silah olayıyla ilgili konuştu!

Gökhan Töre ile birlikte Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ın karıştığı silah olayı son dönemin belki de en çok konuşulan olayı. Milli Takımlar Direktörü Fatih Terim olayın barda gerçekleştiğini iddia etse de ZDF'ye konuşan Hakan Çalhanoğlu'na göre olay otel odasında gerçekleşti. 

"Olay benle Gökhan arasında geçmedi"
Medyada çok fazla şey yazıldığını ama yazılanlar doğru olmadığını belirten Hakan, "Olay ben ve Gökhan Töre arasında geçmedi. Gökhan'ın eski kız arkadaşının Ömer'in bir arkadaşı arasında olan bir olaydan dolayı kaynaklandı. Özel olarak olayın yaşandığı yere gitmemiştik sadece yanlış zamanda yanlış yerdeydik. Dışarı çıkıp bir şeyler içtikten sonra odalarımıza döndük. Gökhan da gittiğimiz yerde bizi ve Ömer'in arkadaşını yanımızda görmüş. Herhangi bir şey almış mıydı bilmiyorum. Her neyse, çok sinirli gözüküyordu. Daha sonra odalarımıza geçtiğimizde kapı çaldı. Kapıyı çalan Gökhan'dı ve otel görevlisi olduğunu söyledi. Önce kapıyı açmadık. İşte o an panikledim ancak bunu kendi aramızda çözebileceğimizi söyledim. Kapıyı açtığım anda Gökhan diğer arkadaşlarıyla birlikte Ömer'in arkadaşının üzerine yürüdü. Sonra hikayenin gerisini biliyorsunuz zaten.." ifadelerini kullandı. 

"Yat yoksa vururum"
Gökhan'ın arkadaşlarından birinin pantolonundan silahını çıkardığını belirten genç yıldız,  "Ömer'e 'Yat yoksa vururum' dedi. Daha sonra bana şuraya geç yoksa vururum dediler ve odanın köşesine ittiler. Ben odanın köşesinde kapana kısılmış gibi kaldım ve çok gergindim. Her neyse, sonunda her şey sona erdi ve Ömer'in arkadaşının bir yerleri kanıyordu"" dedi. 

Neden konuşmadı?
"Bu olayın üzerinden bir süre geçti ancak ben kimseye hiçbir şey söylemek istemedim. Çünkü onun kariyerini mahvetmek istemiyordum. Ayrıca olayın gerçeklerini de kendisinden duymak istiyordum. Eninde sonunda konuşmak zorunda kaldım. Çünkü ailem çok endişeleniyordu. Annem orada olanlara inanamıştı. Daha sonra onları arayarak olanların gerçek olduğunu söyledim. Babamla da röportaj yapıldı. Ancak o tam olarak bir baba gibi davrandı."

"Gökhan ile alakası yok"
"Çok incindim. Ancak olayın Gökhan ile hiç alakası yok. Umarım Fatih Terim ile birlikte 4'ümüz oturup konuşup bunu aramızda halledebiliriz ve ileride tekrar milli formayı giyebilirim."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00