• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C

Eskil Gazetesi 10 yaşında

Eskil Gazetesi 10 yaşında
Eskil Gazetesi 10 yaşında

Eskil ve bölgenin Gazetesi 10 yaşında.

Yayın hayatına Eskilin sesini duyurmak adına Başlayan Eskil Gazetesi 10yılı geride bıraktı.

Eskilin sesini duyurmak ilkesi ile yayın hayatına başlayan  Eskil Gazetesiİç Anadolu Bölgesi'nin en çok yorum alan sitelerinin başında haberfark.net veEskilgazetesi.com siteleri ile hem gazetecilik hem de internet haberciliği konusundaAksaray ve bölgede faaliyetlerini “Tarafsız Habercilik Anlayışı ileokuyucularına hizmet etmeye devam ediyor.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Eskil Gazetesi Yazı işleri Müdürü HilmiYol, "Eskil'in sesini dünyaya duyuracağız anlayışı ile kurduğumuz gazetemizbugün 10 yaşında. Hem gazetemiz hem de Sitelerimiz Eskil bölgesindeki etkisi,insanımızın sesi, soluğu olma içindeki azmimiz, mücadelemizin toplum nazarındabir karşılık bulması sevindirici. İnşallah hep birlikte nice yıllara. Buradan emeğiolan yazılarıyla, haberleriyle bize destek olan tüm isimlere sonsuzteşekkürler."

Objektifliği elden bırakmayacağız

İnsanların haber alma hakkı kutsaldır diyen Yol, "Her kuruma her kişiye  eşit mesafede olup onların sesini duyuracağıbir platform olma gayretimizi sürdürüyoruz. Buradan şunu bir kez daha açıkçaifade etmeliyim ki Eskil gazetesi ve haberfark.net olarak Bize düşen de haberleriobjektif bir şekilde okurlarımıza duyurmaktır."

Saygınlığı ön planda tutuyoruz

Yol sözlerini şöyle tamamladı "Gazetemizde ve Sitelerimizde saygınlığıön planda tutuyoruz. İnsanlarımızı rencide edici en küçük ifadelerden bilekaçınıyoruz. Zaman zaman tepki alsak bile bu anlayışımızdan asla tavizvermeyeceğiz.  Halkımızın bu tür teveccühü bizim azmimizin, mücadelemizinartarak sürmesine vesile olmaktadır."


On yildir sizin için variz. Biz gücümüzü sizden alıyoruz







haberfark.net


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00