• BIST 9778.35
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C

ATSO Eskil’deki Üyeleri İle Bir Araya Geldi

ATSO Eskil’deki Üyeleri İle Bir Araya Geldi
ATSO Eskil’deki Üyeleri İle Bir Araya Geldi

Eskil Öğretmen evinde düzenlenen programı Eskilli vatandaşlar ve üyeler yoğun katılım gösterirlerken programın sonundavergi dalında Eskil’de sıralamaya giren rekortmenlerine plaket takdim edildi.

Eskil’de girişimcilik kursu müjdesini verenATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “Önceliklesiz değerli üyelerimizi canı gönülden tebrik ediyor teşekkürlerimi sunuyorum.Bugün Türkiye’de milli gelir 2000 dolardan 10000 dolara çıkıyor ve ekonomibüyüyor ise bunun etkilerinden birisi sizlersiniz. Her biriniz yapmış olduğuçalışmalarıyla ekonomimize katkı veriyor ve yarınların büyük Türkiye’sininmimarları oluyorsunuz.

Bugün ülkemizin olduğu kadar Aksaray’ımızdasanayi alanında devrim yaşıyor ve 3. organize sanayi bölgemiz için alt yapıçalışmalarına başlıyoruz. Bundan bir kaç yıl öncesinde 1. organize sanayibölgemizde bile boşluklar varken bugün yatırım yapılacak yer bulamıyoruz.Dünya’ca ünlü markalar ilimize gelip yatırım yapma kararı alıyor ve bizlerdendaha fazla talepte bulunuyorlar. Bakın Aksaray TR 71 bölgesinde bulunan 5 iliçerisinde en fazla dış ticaret yapan şehir konumundadır.Bu yıl TÜİK verilerinegöre ilimiz ihracatta %122 artış sağlamıştır.

Aksaray’ı yıllık ihracat rakamları 62milyon dolar bazındadır. Bunların içerisine Mercedes, SÜTAŞ gibi merkezi başkailde olup üretimi Aksaray’da olan firmaların rakamlarını katar isek 300 milyondolara yakın yıllık ihracat rakamımız mevcuttur. Tabi ki hedefler bununlakısıtlı değildir nasıl ki ülkemizin 2023 hedefi mevcut ise bizimde 2023hedefimiz 500 milyon dolardır.Allah’ın izni ile hedeflerimize ulaşmak içinçalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.

Ahiler kalkınma ajansı ile ortaklaşagirişimcilik kursları düzenliyoruz bu düzenlemiş olduğumuz kursları artıkilçelerimiz de düzenlemeye başladık ilk ayağını Ortaköy’de başlattık inşallahyakın zamanda Eskil’de de bu kurslarımızı düzenleyerek girişimci sayılarımızıartıracağız.Kıymetli dostlar eskili temsilen 2 dönemdir meclisimiz de bulunanGürsel Keskin’i huzurlarınızda tebrik ediyorum. Aksaray’a ve eskil’e vermişolduğu katkılardan ve destekler dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum” Dedi.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00