• BIST 9681.39
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Hançerli Engelliler piknikte bir araya geldi

Hançerli Engelliler piknikte bir araya geldi
Hançerli Engelliler piknikte bir araya geldi

Düzenlenen programa Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Sakatlar Derneği Konya Şube Başkanı Ahmet Mıhçı, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Karatay İlçe Yönetimi, çok sayıda engelli ve aileleri katıldı. Programda söz alan Sakatlar Derneği Konya Şube Başkanı Ahmet Mıhçı, Karatay Belediyesinin her konuda engellilere yardımcı olduğunu söyledi. Engellilere yönelik yapılan her türlü faaliyet, onların yaşamdan tat almalarını ve yaşama daha sıkı bağlanmalarını sağladığını dile getiren Mıhçı, engelliler ve ailelerini Olimpiyat parkında biraraya getiren Başkan Mehmet Hançerli'ye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise konuşmasında, gerçekleştirilen piknik programının her yıl gelenek haline getirildiğini belirterek, gelecek yıl yapılacak piknik organizasyonunun Karatay'a kazandırılacak çok farklı bir parkta olacağını vurguladı. Karatay Belediyesinin yaptığı hizmetlerde kullanım noktasında engellilere yönelik problemlerin zamanında giderildiğini ifade eden Hançerli, önceleri evinden dahi çıkamayan engellilerin şimdiki imkanlar neticesinde Konya'nın her yerinde rahatlıkla dolaşabildiğini söyledi. Bir taraftan sivil toplum kuruluşları, bir taraftan da sosyal yardımlaşma vakfı ve belediyelerin desteğiyle akülü araç ihtiyacının giderildiğini ifade eden Hançerli, "Bu kutlu beldede beraber yaşıyoruz. Çocuklar, gençler, emekliler ve engelliler olmak üzere her kesime hizmet ediyoruz. Özellikle yapılan hizmetler doğrultusunda engellileri düşünerek düzenlemeler yapıyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından engelliler ve aileleriyle sohbet eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, piknik programında katılımcılara geleneksel düğün pilavı ikram etti.

engelliler-piknik-(1).jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00