• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Aksaray Modern Bir Çiftliğe Daha Kavuşuyor

Aksaray Modern Bir Çiftliğe Daha Kavuşuyor
Aksaray Modern Bir Çiftliğe Daha Kavuşuyor

Kırsalkalkınmayı hızlandırma çalışmaları kapsamında Aksaray’da 3.000.000,00 TLdeğerinde modern bir çiftliğe kavuşuyor.

3.000.000,00TL değerinde projenin imza töreni Tarımsal Kalkınma Destekleme Kurumu (TKDK)toplantı salonunda yapıldı.

İmzatörenine Tarımsal Kalkınma Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Dr. SelimBİÇEN, proje sahibi Soner Sarı, Önde Danışmanlık ve Mesleki Eğitim GenelKoordinatörü Mahmut Eser katıldı.

İmzatöreninde konuşan Tarımsal Kalkınma Destekleme Kurumu (TKDK) İl KoordinatörüDr. Selim Biçen, ‘Avrupa Birliği hibe fonlarından yararlandırmak içinyatırımcıları kurumumuza bekliyoruz. Aksaray gibi tarım ve hayvancılığın ilekonomisinde oldukça önemli bir yer tutuğu bir ilin TKDK fonlarından daha fazlayararlanması lazım.

Buyatırımın ilimize kazandırılması aşamasında ki gayretlerinden dolayı Soner Sarıbeye ve danışman firmasına teşekkür ediyorum.

Projesahibi Soner Sarı ise, şehrinin ihtiyacı olduğunu her mecrada dile getirmemizleberaber bu konuda somut adımlar atmaktan son derece memnunum. TKDK Desteği:3.000.000,00 TL civarında olduğunu söyleyerek, emeği geçen kurum ve kuruluşlarave danışman firma teşekkür eder hayırlı olmasını temenni ederim” şeklindekonuştu.

ÖndeDanışmanlık ve Mesleki Eğitim Genel Koordinatörü Mahmut Eser ise; Hayvancılıklailgili tarım ürünlerini en modern koşullarda ve maksimum verim almak içinsürekli ilerleme modeli ile yenilikçi makine ekipmanlarla beraber ABşartlarında çiftlik olacaktır.

Yenilikçiprojelerle ilimize ve ülkemize kazandırdığımız her yeni yatırımlar veyatırımcılar kazandırmak büyük sevinç kaynağımızdır.

Ülkemizve Aksaray genelinde modern çiftliklere olan ihtiyaç her geçen gün artmaktaolup Soner beyin yapacağı yatırım şehrimize ve ülkemize önemli katkısunacaktır.

Tarımve hayvancılıkta önemli bir konuma sahip olan ve Aksaray’a yakışan bir çiftlikyatırımı olacağı düşüncesindeyim. Ülke ekonomisine sağlayacağı katkı ileberaber istihdam konusunda da ilimize katkı sağlayacaktır” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00