• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Eskil Belediyesi Asfalt Yol Çalışmalarına Başladı

Eskil Belediyesi Asfalt Yol Çalışmalarına Başladı
Eskil Belediyesi Asfalt Yol Çalışmalarına Başladı

Bu5 yıllık dönemde de Belediyemiz sınırları içerisinde asfaltsız yolkalmayacaktır. Belediyemiz hedefinin bu 5 yılda 120 km asfalt yol olduğunusöyleyen Başkan Alçay Eskil’in tarihinde 2009 yılına kadar toplam 90 km yolasfaltlandığını biz göreve geldiğimizden bugüne kadar ise 180 km yol yapıldı.

Eskil ilçesinin genelinde çalışmalarınbelirli bir program dahilinde yürütüldüğünü belirten BelediyeBaşkanı Niyazi ALÇAY "Asfaltlama çalışmaları bundan böyle periyodik olarakdevam edecek. Hemşerilerimize bu güne kadar sabırlı bekleyişinden ötürüteşekkür ediyorum. Bir ilçenin gelişme sürecinde altyapı çalışmalarının önemibüyüktür. Altyapının yetersiz kaldığı bir ilçede sağlıklı bir kentleşmeden sözetmek mümkün değildir. Bu gelişme ve büyümeyi dikkate alarak Eskil Belediyesiolarak altyapı hizmetlerine öncelik veriyoruz. Altyapıyı bitirmeden üst yapıyapmamak gerekiyor. Yaz ayları boyunca belli bir program dâhilinde asfaltçalışmalarını sürdüreceğiz. Programa aldığımız yerlerin asfaltlanması içinaltyapı çalışmalarımızı tamamladık. En kısa sürede bu yollarımızın asfaltını yapacağız.

2014yılında yaklaşık 12 km asfalt yol yapacağız. Ancak en büyük sıkıntımız buasfalt yoların korunmaması. Vatandaşlarımızdan isteğimiz bu yaptığımız yollarıkorumaları, sulama yaparken yağmurlama borularını yoların uzağına kurmaları.

İlçemizgenç ve gelişmekte olan bir İlçe olması nedeniyle hizmete aç bir bölgedir.Vatandaşlarımızdan gelen yoğun talepler bu gerçeği ortaya koymaktadır.Hemşerilerimizden hizmet için gelen bu talepleri bütçemiz imkanları dahilindeparasal kaynaklarımızı daha etkin ve verimli kullanmak suretiyle bütün ekibimizleile birlikte Allahın izniyle başaracağız. Dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00