• BIST 9804.19
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C

Gümrükler Genel Müdürü Aşçı'dan Borsa Başkanı Özkök’e Ziyaret

Gümrükler Genel Müdürü Aşçı'dan Borsa Başkanı Özkök’e Ziyaret
Gümrükler Genel Müdürü Aşçı'dan Borsa Başkanı Özkök’e Ziyaret

Ziyarete Gümrükler Genel Müdürü Cenap Aşçı başta olmak üzere kayseri gümrük Müdür Yardımcısı Ekrem Kaya, Ziraat Bankası Genel Başkan Yardımcısı Çapan Okur, Yenikent Belediye Başkan Vekili Abdi Okur ve Prof.Dr. Himmet Karadal, Aksaray Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kurt katıldı. Ziyarette Aksaray’ın sorunları, gündemdeki konular ve Aksaray’ın tarım ve hayvancılığı konuşuldu.

Gümrükler Genel Müdürü Cenap Aşçıya Aksaray ile ilgili bilgiler veren Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bu nazik Bayram ziyaretlerinden dolayı Gümrükler Genel Müdürü Cenap Aşçı Bey’e Teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. Aksaray’ın en önemli sıkıntılarından olan, Tarımın Sigortası olarak ifadelendirilen su sorunu hakkında istişarede bulunuldu. Özkök yaptığı açıklamada “Aksaray nüfusumuzun yüzde 80’i tarım ve hayvancılıktan geçimini sağlıyor. Bun nedende tarım ve hayvancılık Aksaray ve Türkiye için gerçekten çok önemli. Bu denli önemli olan tarım ve hayvancılığın vazgeçilmezi de herkesin bildiği üzere su dur. Su olmazsa ne tarım olur, ne hayvancılık olur, nede yaşam olur. İnşallah bu sorunumuzda birlik ve beraberlik içerisinde çözüme kavuşturulur” dedi.

Aksaray’ın tam anlamı ile tarım ve hayvancılık şehri olduğunu belirten Gümrükler Genel Müdürü Cenap Aşçı ” Aksaray’ımızın potansiyeli her alanda gerçekten çok büyük. Aksaray aynı zamanda iller arasında bence çok şanslı. Birlik ve beraberlikten bahsettiniz. Ben bu birlik beraberlikten gerçekten çok memnun oluyorum. Birlikten güç doğar.  Tabiî ki ilimizinde çeşitli sıkıntıları var. Sizler bu sıkıntıları çok iyi bilerek istişareler ederek çözüme ulaştırıyorsunuz. Bu anlamda da sizleri kutluyorum. Bende Aksaraylı bir hemşeriniz olarak ne gerekiyorsa tüm gücümle sizlerle beraber elimi taşın altına koymaya hazırım. Yapacağımız hizmetler de bizim için bir zevktir. Allah çalışan herkesin emeğini verir. Biz de emeğimizin karşılığını alacağız diye düşünüyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00