• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

ATSO’dan İsrail’e Ağır Eleştiri

ATSO’dan İsrail’e Ağır Eleştiri
ATSO’dan İsrail’e Ağır Eleştiri
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO )Meclisive Yönetimi, İsrail devletinin Müslümanların mübarek ayı olan 11 ayın SultanıRamazan ayında Gazze’ye yönelik saldıralar gerçekleştirmesini sert bir dilleeleştirirken, çocuk katillerinin eninde sonundayaptıklarının hesaplarını vereceklerini dile getirdi.


ATSO MECLİSBAŞKANI TEKİN; “ ÇOCUK KATİLLERİNE İNSAN DENİLMEZ”

Dünya tarihinde hiçbir devletin İsrail gibiçocukları öldürmekle gurur duymadığını dile getiren ATSO Meclis Başkanı FatihTekin, çocuk öldüren bir anlayış yönetiminin başında olanlara insan gözüylebakılmayacağını belirtirken yapmış olduğu açıklama da; “ Bizler tarihi ilegurur duyan bir ecdadın torunları olduğumuzu bir kez daha İsrail’in yapmışolduğu bu saldırlar da görmüş bulunuyoruz. 

Ecdadımız Dünya’nın büyük bölümünü hâkimiyet altınaaldığında bile ne kadınlara da ne de çocuklara zarar vermiştir. Bizler Osmanlıtarihi boyunca, Cumhuriyet dönemi boyunca tarihte en fazla savaş gören birmillet olmamıza rağmen insana verdiğimiz değeri savaş meydanlarında bilegöstermiş bir toplumuz. 

Yahudilik Dininin kutsal kitabı Tevrat'ın 10emirden 6'ncısı öldürmeyeceksin demektedir. İsrail kendi okudukları bu kitabıya yanlış okuyorlar ya da kendi okumak istedikleri gibi okuyorlar. Masuminsanları ve daha hayatın bile ne olduğunu anlayamayan çocukları öldürmek hangidin de hangi kitapta yazmaktadır. Çocuk öldürmek nerede gurur duyulacak birolaydır. İsrail bunları bize yapmış olduğu bu katliamlarla göstermişdurumdadır. Çocuk katillerine insan bile denilmeyeceğini belirterek bir güngeldiğinde bu kanların hesabını teker teker İsrail’in vereceğini belirtmekisterim. Allah’ın sabrını zorlayanlar dinler tarihi boyunca nelerlekarşılaştığını kutsal kitabımız da ve dini kitaplarda görebiliyoruz.Filistin’de ki Şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralıkardeşlerimize ise acil şifalar diliyorum” Dedi.

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ; “ KANLARINDA BOĞULACAKLAR”

İsrail’in yapmış olduğu insanlık dışı saldırılarasessiz kalmayan ve sert bir dille eleştiren Aksaray Ticaret ve Sanayi OdasıYönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ise yapmış olduğu açıklama da; “ Gazze’deyaşayan Müslüman kardeşlerimize bu zulmü yapan ve eli kalem tutan çocuklarıöldürerek bunları kendi topraklarını korumak için yaptıklarını dile getirenİsrail’in zamanı geldiğinde kendi kanlarında boğulacaklarını belirtmek isterim. 

Ortadoğu’dahaddini aşarak Dünya’nın gözü önünde katliam yapan İsrail devleti ne kadar acizbir millet olduğunu yapmış olduğu saldırılarla göstermektedir.

Utanmadan,sıkılmadan, haysiyetsizce çıkıp bir de bu saldırıları topraklarımızı korumakiçin yapıyoruz demek nasıl bir açıklamadır. Müslümanlar tarih boyunca kendineel uzatana silah değil gönül kapısını açmıştır.

Bugün sadeceİsrail değil bu saldırılara tepkisiz kalan bütün devletlerin bu katliamda yerivardır. Ben inanıyorum ki yaşamını yitiren her Müslüman kardeşimizinhesaplarının Allah’ın sonsuz kudreti sayesinde alınacağını belirtmek istiyorum.Filistin başta olmak üzere Dünya’ genelinde günahsız yere yaşamını yitirenkardeşlerimize yüce Allah’tan cennetinde yer vermesini diliyorum. Yaşammücadelesi veren kardeşlerimizin ise ALLAH yar ve yardımcısı olsun” Dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00