• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Tezgahın başına geçti, satış yaptı

Tezgahın başına geçti, satış yaptı
Tezgahın başına geçti, satış yaptı

BEYŞEHİR-Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Beyşehir Belediye Başkan Adayı Murat Özaltun, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Özaltun, dün kent merkezinde yine meydanlara çıkarak halkla bir araya geldi.

AK Parti Beyşehir İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SMK) tarafından hazırlanan program kapsamında seçim çalışmalarını devam ettiren Özaltun, dün beraberindeki partililerle birlikte Hal İçi ve diğer noktalarda faaliyet gösteren Pazarcı esnafını ziyaret etti.

ÖZALTUN, PAZARCI OLDU…

Ziyarete, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyesi adayları da eşlik etti. Esnafın hal hatırını soran, taleplerini dinleyerek sohbet eden Özaltun, zaman zaman tezgahların başına geçerek satış yapmayı da ihmal etmedi. Kültür mantarı satışı yapılan bir tezgahın başında bir süre satış yapan Özaltun, sempatik ve sıcak tavırlarıyla ilgi odağı olurken, renkli görüntüler yaşanmasına neden oldu.

Pazarcılar, Özaltun’a sanatçı Uğur Işılak’ın seslendirdiği “Dombıra” adlı eserin yeni uyarlanması olan AK Parti’nin seçim şarkısına olan sempati dileklerini de iletti.

SADIKHACI BELDESİNDE AK PARTİ RÜZGARI

AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı Özaltun ve beraberindeki partililerin Beyşehir’deki programın sona ermesinin ardından akşam saatlerinde ziyaret durağı ilçeye bağlı Sadıkhacı beldesi oldu.

Tam kadro halinde belde merkezine çıkarma yapan AK Partililer ve Özaltun’ı kendilerine gösterilen sıcak karşılama oldukça memnun etti. Beldede kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya gelen Özaltun, yürüttükleri seçim çalışmalarından söz etti. Belde halkının istek ve temennilerini de dinleyen Özaltun, kendilerine yöneltilen çeşitli sorulara cevap verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00